Ресторан італійської  та української кухні  «Піцерія Тіп-Топ» - це представник нового мультифункціонального напрямку в ресторанній справі який з’явився в Україні. Це заклади великої площі, де під одним дахом знаходяться різні по направленості, стилістиці та категорії відвідувачів ресторани, що дає можливість задовільнити смаки від відвідувачів різного віку та інтересів.

Ресторан італійської та української кухні «Піцерія Тіп-Топ», представник цього рямку в Івано-Фанківську, який складається з кількох закладів, а саме:

  • «Піцерія Тіп-Топ»;
  •  Бенкетний зал «Франків»;
  • Дитячий розважальний центр «НЕВГАМОВНІ»;
  • «Vip-зал»;
  • «Літній майданчик»;
  • Паб «Пан Кабан».

 «Піцерія Тіп-Топ» — зорієнтована в основному на молодь, тут можна швидко і смачно поїсти за доступною ціною, розташована у великому двоповерховому залі з цікавим модерновим, нестандартним інтер’єром, де ви матимете змогу посмакувати італійською піцою та іншими смаколиками.

Ресторан розташований в старовинній історичній будівлі  в центральній частині м.Івано-Франківська.

Ми намагаємося використовуючи філософію ресторану швидкого харчування, але застосовуючи технологи тільки здорової і свіжої їжі. Всі страви готуються виключно із свіжих високоякісних продуктів безпосередньо в закладі без використання штучних напівфабрикатів. Чітко дотримуючись технології приготування та вклавши душу наших чудових поварів і піцейолів можна отримати високоякісний продукт.

Багатьох любителів піци цікавить питання, наскільки вона корисна для здоров’я. Можна сказати, що піца має надзвичайно корисні для здоров’я властивості.

Відповідно до останніх досліджень вчених США з університету Меріленд було доведено, що в піці при випіканні в печі при високій температурі утворюються антиоксиданти.

Але сама випічка має тривати не довше 10 хв., інакше корисні властивості починають зменшуватись.

У піці є помідори, які містять ліполін. Це речовина, що надає помідорам їх колір, багата антиоксидантами, які сприяють профілактиці багатьох серцево-судинних і онкологічних захворювань. Жителі Італії та Франції страждають інфаркатами набагато рідше других жителів нашої планети.

При частому вживанні піци на 59% знижується небезпека виникнення раку стравоходу. Сир у піці є джерелом кальцію. Піца, приготована з білого борошна, багата дріжджами, має багато корисних якостей які підсилює випіканя при високій температурі.

У нас тісто для піци робиться з пшеничної муки твердих сортів. Пшениця містить «висівки» і «ендосперм», які багаті антиоксидантами, які мають проти окислювальні властивості. Вони допомагають нашому організму ефективно захищатися особливо це важливо зимою коли організм ослаблений.

 

Ми ставимо перед собою не тільки комерційну, а й соціальну мету, ми хочемо, щоб наші гості могли за доступною ціною в комфортних умовах проводити час коштуючи високоякісний, смачний та корисний продукт.