Форічеллі меню

Акційні меню у піцерії "Тіп-Топ". Разом дершевше! Замовляйте та смакуйте форічеллі меню - це піца Форічеллі, яка складається з буженинки, перцю, помідор, кукурудзи, грибів, оливок та сиру. Соус часниковий та кока-кола (0,33).

Дерун "Цісарський"

Деруни — картопляні млинці,які  мають велику популярність в українській кухні. Основним інгредієнтом страви є терта картопля. Дерун "Цісарський" - це великий дерун,  фарширований тушеною курочкою з вершками, цибулькою та болгарським перцем. Запікається під сиром. Подається з салатиком із свіжої капусти та зеленню.

Обсмажені курячі крильця

Для вибагливих гурманів "Тіп-Топ" пропонує курячі крильця зі спеціями, обсмажені в фритюрі до золотистої скоринки, які виходять дуже смачними і неймовірно соковитими! Подаються з томатним соусом та зеленню.

Відбивна по-королівськи

Відбивна - це одна з найпопулярніших м'ясних страв. І це не дивно, адже дане блюдо готується досить просто, крім того, це смачно і, що важливо, ситно. Свинна відбивна по-королівськи - це полядвиця обсмажена у клярі, яка запікається з тушеними грибочками, помідорами та сиром. Подається з зеленню.

Стейк свинний

Свинна полядвиця з кісточкою попередньо маринована зі спеціями за оригінальним рецептом від нашого шеф-кухаря обсмажена на гриль-сковороді. М'ясні страви готувати не так складно, як здається на перший погляд! Смачного!

Піца гавайська

Популярність піци вже давно вийшла за межі італійського кордону, і тепер це смачне блюдо знають і люблять усі. А тому рецептів піци значно додалося, і деякі з них носять національний характер, як наприклад піца "Гавайська". Поєднання м'яса курки, ананаса, кукурудзи і сиру роблять піцу дуже смачною.

Люля-кебаб по-осетинськи

Традиційна осетинська страва, готується із свіженького телячого м'яса з кропчиком та петрушкою, осетинськими спеціями. Завертуна в оболонку "Баде", запечена на вогні. Подається із соусом "Сіцака", який приготовлений із запечених на мангалі овочів за оригінальним рецептом від нашого шеф-повара Давида.